Mysterieus Majestueus. Onder deze noemer werd ons jaarlijkse Date Diner dan eindelijk weer voltrokken. Logischerwijs, om de liefde met elkaar te delen óf te vinden. Maar ook, een petit peu, voor onze daadwerkelijke Koning Willie die een paar dagen later 55 kaarsjes uit mocht blazen. Die gedachte terzijde, bedanken we hem voor de inspiratie voor dit majestatisch diner. Etiketten waren desondanks soms ver te zoeken, waar een fles apfelkorn niet tot het etiket maar de bodem werd leeggedronken in louter 2 seconden. 

Deze editie wat nieuwe gezichten maar ook oude bekenden die het al langer volhouden met onze dames. Zo wilde zelfs een vaste date de avond niet missen, terwijl zijn vriendin niet eens aanwezig was. 

Gekleed in koninklijk blauw en goud werd iedereen geplaatst aan de vorstelijk gedekte tafel.

Met zorg en aandacht heeft de commissie de handen uit de mouwen gestoken om alle puntjes op de i te zetten. Met een neus voor excellentie is het menu samen gesteld, wijnen geproefd en mochten de gasten niets minder dan kwaliteit verwachten. Van oesters en bubbels tot vodka redbull bij de Venice. Het was weer een memorabele avond voor in de boeken.

Leave a Reply