Actieve Leden

Onze Acidalia's

Hieronder vind je een overzicht van de actieve leden van Damesgenootschap Acidalia’s der Studentenvereniging Phileas Fogg te Breda. De foto’s staan op lichting met de langst zittende leden bovenaan. De ingangsdatum van het lidmaatschap bij Damesgenootschap Acidalia’s staat ook vermeld.

Noortje Teeuwen

Lid sind: September 2015

Bedrijfskundige, altijd vrolijk lachend en positief. Een tomaat is er niks bij, dj SNORRO spint die platen, ook wel ``Lets go to the city``.

Romy van Bree

Lid sinds: September 2015

Festival fanaat, Sziget hipster en Hospitality junkie. Houdt van de zon maar leeft voor de wintersport. Wil de hele wereld afreizen maar is toch wel het liefst met haar vriendinnen. There's never too Mushroom.

Jill de Kort

Lid sinds: September 2015

Communicatie studente aan Avans Hogeschool Breda. Kort maar krachtig.

Liselotte van der Zeeuw

Lid sinds: September 2015

Van een bachelor toerisme naar een Emirates stewardess wonend in Dubai. Een knettergekke meid, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En hoe laat is het? Sambuca tijd?

Marlie van Dongen

Lid sinds: September 2015

Marketing management studente aan de Tilburgse Universiteit. Altijd vrolijk en positief! Ze droomt ervan om de hele wereld nog te zien.

Berbel Hanemaaijer

Lid sinds: September 2016

Maatschappelijk werk en dienstverlening studente aan de Avans Hogeschool Breda. Is verkocht aan een stel Nederlanders in ruil voor 3 kamelen en is de personal trainer van het genootschap. Huidje als een zonneschijn, maakt iedereen om haar heen automatisch een pot duo-penotti. Alles komt goed bij Berbel, dus maak je maar geen zorgen.

Hilde Diemel

Lid sinds: September 2016

Human Resource Management studente aan Fontys Eindhoven. De enige echte Eindhovenaar. Technovlinder en een grote passie voor muziek. Altijd tijd voor wijn, maar nooit de tijd voor katers.

Femke Marijne

Lid sinds: September 2016

IMEM/Creative Business studente op de BUAS. Overdosis potsierlijkheid, positiviteit en creativiteit. Luistert ook naar de naam: ``Mama``.

Madelief Wevers

Lid sinds: September 2016

Studeert Psychologie aan de Tilburgse Universiteit en is daarom soms ook wat lang van stof, maar ondanks dat best wel tof. Ohja, Malibu met ijs graag!

Emma Borsboom

Lid sinds: September 2017

IMEM/Creative Business studente op de BUAS. Een wereldburger die toch het meeste van het koude kikkerlandje houdt. Voor het oog lief, klein en onschuldig, maar ondertussen een ontzettende deugniet. Zet STUPID maar aan en Emma kan gaan.

Marieke de Jongh

Lid sinds: September 2017

Horeca Management studente op de Rooipannen Breda. Levensgenieter in hart en nieren. Ze is altijd te paaien voor een dozijntje oesters met Franse bubbelwijn.

Emmy Schultz

Lid sinds: September 2017

IMEM/Creative Business studente aan de BUAS. Een muzikale duizendpoot met een flinke dosis humor.

Frederiek Nederveen

Lid sinds: September 2017

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek studente aan Avans Hogeschool Breda. Grootste ramptoerist met een hartje van goud.

Jimi Bonnemaijers

Lid sinds: September 2017

IMEM/Creative Business studente op de BUAS. Een vrolijke, spontane losbol met soms een te brutale mond.

Kathy Mijnsbergen

Lid sinds: September 2017

Communicatie studente aan Avans Hogeschool Breda. Een onhandige deugniet met een liefde voor Nederlandstalige hitjes

Fenne van Tiggelen

Lid sinds: September 2018

Communicatie studente aan Avans Hogeschool Breda. Deze fashionista is een echte keukenprinses en feestbeest. Op elk feestje is Fenne te vinden. `` 's Avonds een vent, 's ochtends absent``.

Charlotte Buijs

Lid sinds: September 2018

International Tourism Management studente op de BUAS. Deze smiley houdt nooit op met lachen. Vlotte meid vol positiviteit!

Anna Berg

Lid sinds: September 2018

Toegepaste Wiskunde studente aan de Fontys in Tilburg. Deze blonde krullenbol is goed gebekt. Klein en lief maar onderschat haar niet.
Glazen wijn gedronken
2459
Jaar actief
6
Actieve Leden
18
Oud Leden
18

Acidanten

Zo worden onze oud leden genoemd. Na 4 actieve Acidalia jaren en na je afstuderen word je een Acidant.

Oud Leden

Bestuur

Klik hier voor ons huidige bestuur.

Bestuur

Acidopties

Acidopties zijn de aspirant leden van Damesgenootschap Acidalia’s.

Acidopties