Actieve Leden

Onze Acidalia's

Hieronder vind je een overzicht van de actieve leden van Damesgenootschap Acidalia’s der Studentenvereniging Phileas Fogg te Breda. De foto’s staan op lichting met de langst zittende leden bovenaan. De ingangsdatum van het lidmaatschap bij Damesgenootschap Acidalia’s staat ook vermeld.

Sjanne Duijghuisen

Lid sinds: September 2019

Facility Management studente aan de BUAS. Een vrolijke gekke meid vol positiviteit, die altijd geniet van het leven!

Donja Wolschrijn

Lid sinds: September 2019

Deze BUAS Creative Business studente is ambitieus en avontuurlijk. Het enthousiasme van Don spat er van af, samen met haar aanstekelijke glimlach!

Julia Harmsen

Lid sinds: September 2019

BUAS Tourism Management student uit het prachtige Hengelo. Deze nuchtere meid zit vol humor en gezelligheid!

Mette van Selm

Lid sinds: September 2020

Deze blonde meid studeert Hotel Management en dat is ook te merken aan haar kookkunsten. Voor een goed glas wijn of een verre reis kan je haar altijd wakker maken!

Nika Streefkerk

Lid sinds: September 2021

Afgestudeerd PABO studente met nog genoeg plannen voor de toekomst. Op deze pittige, modebewuste meid kun je altijd bouwen. Of het nu een feestje is of advies, Nika staat altijd voor je klaar!

Els Landheer

Lid sinds: September 2021

Verpleegkunde studente op de Avans. Deze blonde meid is erg zorgzaam en zorgt altijd voor een lach op ieders gezicht!

Tess Broeder

Lid sinds: September 2021

Na 1 jaar verpleegkunde toch maar Facility Management aan de BUAS. Deze meid lacht altijd en maakt met iedereen een praatje.

Sophie Engel

Lid sinds: September 2021

Deze vrolijke Brabantse meid is niet op haar mondje gevallen. Studeert Communicatie en zegt waar het op staat. Daarnaast is ze elke dinsdag te vinden op de dansvloer als Alaka draait.

Britt Sanders

Lid sinds: September 2021

Als studente Commerciële Economie straalt ze haar positieve energie uit. Geen één feestje slaat ze over en buiten de dansvloer, barst ze los van de creativiteit.

Kiki Andriessen

Lid sinds: September 2022

Deze lieve zorgzame meid studeert verpleegkunde. Je kunt altijd met alles bij haar te recht en je hebt een ontzettend goede vriendin aan haar. Leiding nemen kan ze als de beste hierin is een temperamentje ook niet te missen.

Donna Laheij

Lid sinds: September 2022

Deze zorgzame blondine zit in haar eerste jaar van verpleegkunde. Ze is een altijd vrolijke levensgenieter. Ook heeft ze een goud hartje en is goed met de oudjes (bijna net zo goed als in flirten;) ).

Doris Dinsbach

Lid sinds: September 2022

Deze creatieve stijlvolle meid studeert Communication en Multi Media Design. Je kan met haar echt ontzettend lachen. Want humoristisch dat is ze!!! Daarnaast gaat ze de deur niet uit zonder een stijlvol outfitje en daarvoor hoeft ze niet eens haar best te doen.

Lonneke Spoor

Lid sinds: September 2022

Deze enthousiaste krullenbol (ook wel slof genoemd) zit in haar derde jaar van Social Work. Ze is erg goed in het inleven in anderen en kan je altijd je hartje luchten bij haar. De sociale skills en gekkigheid vormen samen deze leuke spontane meid. P.s. Ze ziet er schattiger uit dan ze is.
Jaar actief
11
Leden
49
Actieve Leden
13
Oud Leden
36
Blondines
25
Brunettes
24
Glazen rode wijn
1564
Feestjes
328

Acidanten

Zo worden onze oud leden genoemd. Na 4 actieve Acidalia jaren en na je afstuderen word je een Acidant.

Oud Leden

Bestuur

Klik hier voor ons huidige bestuur.

Bestuur

Acidopties

Acidopties zijn de aspirant leden van Damesgenootschap Acidalia’s.

Acidopties